• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Amit mostanában reklámoznak ez a Super greens. Tényleg könnyítheti a parlagfű alergiámat ? Köszönettel Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az Ön által említett termékek omega3 zsírsavat tartalmaznak, melyekről kimutatták, hogy gyulladáscsökkentő és antiallergiás hatásuk van. Jómagam végeztem egy ilyen felmérést 1997-ben ahol parlagfű allergiás betegeknek adtunk halolaj kapszulát a hagyományos antiallergiás kezelés mellé. A másik csopornak nem adtunk halolajat. Aki halolajat kapott a hagyományos kezelés mellett az sokkal jobban volt, panaszai mérséklődtek, de csak külön halolajat nem kapott senki, mert ez a kezelés csak javítja az allergiát a hagyományos kezelés mellett, de önmagában nem elég ahhoz, hogy a tüneteket javítsa. Folymatos szedése csökkenti az érelmeszedést és az allergiás betegségek erősségét. Én azt javasolnám, hogy a hagyományos kezelés mellett szedje csak.

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-10 08:55:49; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés