• Hideg-meleg allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Bőrgyógyász orvos állapította meg nálam a hideg- és meleg allergiát. Kezelésként a Peritol nevű tablettát kaptam,melytől sajnos hízni kezdtem, viszont a tüneteim jelentősen csökkentek. Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan antihistamin tartalmú gyógyszer, mely nem okoz testsúly növekedést?

        WEBBeteg szakértő válasza a hideg-meleg allergia témában

         Kedves Kérdező!

         Az újabb antihisztaminok (Xyzal, Aerius) nem okoznak testsúly növekedést, és álmosságot, fáradtságot sem.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-29 14:16:44; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés