• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/nő!

        Tavaly allergia miatt Aerius tablettát szedtem. Allergiás vagyok:fűfélékre, középvirágzású fákra, gabonafélékre, atkára, parlagfűre. Olyan kérdésem lenne, hogy Cetizirin-EP (10mg)-os tablettát szedhetnék-e? Használni fog, nincs ellenjavaslat, hogy miért ne szedjem? Diane 35 fogamzásgátló tablettát szedek. Arra lenne bármilyen hatása?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező!


        Az Aerius és vagy Xyzal nagyon jó hatással bírnak. A Cetirizine egy generikum aminek jó hatással kell lenni, mert olyan mint a Zyrtec. Nincs ellenjavallata ezért szedje. Legfeljebb, ha úgy érzi, hogy a tavalyi jobb volt akkor álljon vissza.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-04 17:33:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: