Allergia

Tisztelt Doktorúr/nő!

Tavaly allergia miatt Aerius tablettát szedtem. Allergiás vagyok: fűfélékre, középvirágzású fákra, gabonafélékre, atkára, parlagfűre. Olyan kérdésem lenne, hogy Cetizirin-EP (10mg) -os tablettát szedhetnék-e? Használni fog, nincs ellenjavaslat, hogy miért ne szedjem? Diane 35 fogamzásgátló tablettát szedek. Arra lenne bármilyen hatása?

Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza allergia témában

Tisztelt Kérdező!

Az Aerius és vagy Xyzal nagyon jó hatással bírnak. A Cetirizine egy generikum aminek jó hatással kell lenni, mert olyan mint a Zyrtec. Nincs ellenjavallata ezért szedje. Legfeljebb, ha úgy érzi, hogy a tavalyi jobb volt akkor álljon vissza.

Üdvözlettel: Dr. Brugós László

Kérdés: 2009. május 04., 17:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:54
Kérdések és válaszok: Allergia
Gyógyszer allergia
Allergiás tünetek
Nehézlégzés allergiától
Mikor kezdhetek másik allergia...