• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő!

        Tavaly allergia miatt Aerius tablettát szedtem.Allergiás vagyok:fűfélékre, középvirágzású fákra, gabonafélékre, atkára, parlagfűre. Olyan kérdésem lenne, hogy Cetizirin-EP (10mg)-os tablettát szedhetnék-e?Használni fog, nincs ellenjavaslat, hogy miért ne szedjem?Diane 35 fogamzásgátló tablettát szedek.Arra lenne bármilyen hatása?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező!


        Az Aerius és vagy Xyzal nagyon jó hatással bírnak. A Cetirizine egy generikum aminek jó hatással kell lenni, mert olyan mint a Zyrtec. Nincs ellenjavallata ezért szedje. Legfeljebb, ha úgy érzi, hogy a tavalyi jobb volt akkor álljon vissza.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-04 17:33:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés