• Allergia edzés közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Brugos Laszlo! Koszonom valaszat, egyik ismerosom az anafilaxiat vetette fel, mint betegseg, melyet testmozgas valt ki, sipol ha levegot veszek nehezen nyelek, viszket a tenyerem, a szemem, bepirosodnak a vegtagjaim. Azt tapasztaltam, hogy ha edzes elott etkezem akkor jon elo. Nemregiben rengeteg csalankiutesre ebredtem, tarkotajeki viszketessel.egy doktorno gyomorsav problemaval kikezelte.(nem tudom kapcsolodik e) lehet. Hogy az emesztesemmel van gond, sok helyen kivizsgaltak, hogy van e etelallergiam, de nem mutattak ki semmit. Valaszat koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelet Kérdező!


        Lehet, hogy panaszai étkezést követően a testmozgástól váltódnak ki. Meg kell próbálni mégis ennek a végére járni és valamilyen kezelést alkalmazni panaszaira. Én addig míg ez kiderül azt javasolnám, hogy fizikai edzés előtt legalább egy félórával 1 tbl Singulairt vegyen be és lehet ez meg tudja előzni fulladását és panaszait. A savasodás miatt kéne szedni gyógyszert, mert lehet ez változtatja meg a felszívódásban levő ételeket és ez idéz elő csalánkiütést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 22:17:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon