Allergia

Tisztelt Doktornő-Úr!

10 éve bőrteszt alapján megállapitották hogy ++++-es parlagfü, fák, bokrok, allergiás vagyok, ++-es birkagyapju és poratka, kutyszőr és ürömfélék negativ. Augusztustól-októberig gyógyszert szedek a parlagfü miatt.Kb. két hete elkezdett a szemem fájni, viszketni, pirosodni, és reggelente beragadt, és alul megduzzadt. Elmentem a szemészetre, azt mondták kötőhártyagyulladásom van kaptam Tobrex cseppeket, de sajnos még rosszabb lett. Visszamentem azt mondta a dr-nő, hogy allergiás reakciót váltott ki a csepp, azonnal hagyjam abba és felirt ciloxan cseppeket. Két napja használom, de semmi változás. Nagyon félek, hogy nem-e tört ki rajtam kutyaszőr allergia is. Nekem négy kutyám van Ők a mindeneim, ez Isten csapása lenne számomra.Én nem tudnék a barátaim nélkül élni. Kérem segitsen mit tanácsol? Köszönettel Fodor Éva

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza allergia témában

Tisztelt Kérdező,

Sajnos az allergia, ha tényleg az csak úgy gyógyítható hatékonyan, hogy az okot, az allergént megpróbáljuk kiiktatni. Mivel Önnek ez problémát okoz, kezdje el szedni gyógyszereit: Aerius, Singulair, Nasonex, vagy Avamys és szemébe Emadine szemcseppet. Mást nem tehet, mint az allergiás reakció következményeit kezeli. Sajnos ez a probléma, ha tényleg a kutyaszőr okozta nem fog olyan könnyen megoldódni. De ha nem az csak egy virusfertőzés, vagy a korai fák pollenje, akkor segíteni fog a kezelés.

Tisztelettel: Dr. Brugós László

Kérdés: 2009. március 17., 12:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:09
Kérdések és válaszok: Allergia
Gyógyszer allergia
Allergiás tünetek
Nehézlégzés allergiától
Mikor kezdhetek másik allergia...