• Allergia ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Risztelt Dr Úr/Nő!

        Még decemberben a bőrgyógyászom a pattanásaimra 3 féle krémer írt fel. Valamivel később allergiás tüneteim lettek. Ez abban nyílvánult meg, hogy kipirosodott az arcom és a dekoltázsom. Nagyon viszketett. Kaptam rá Kálcium injekciót is, ami hatásosna bizonyult.

        Később krémek használata nélkül is előfordult. Voltam allergia vizsgálaton, ami csak légúti allergia vizsgálat volt. Nem mutatott ki semmit.

        Ma viszketés nélkül is kipirosodott az arcom, de úgy mintha "állarc" lenne rajtam. Tehát a szemem és a szám körül semmi elváltozás....Vajon mitől lehet? Ez esetben célszerű elmenni egy gyógyszerallergia vizsgálatra? Lehet hogy valami szövetre jönnek ki a tünetek ?

        Válaszát nagyon köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, érdemes lenne felkeresni egy Allergológia Szakrendelést, ahol kivizsgálják a tünetek okát. Addig ne használjon semmilyen krémet.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-23 17:03:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés