• Macskaszőr vagy poratka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem (37 éves) folyamatosan allergiás tünetekkel küzd (köhögés, tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés és pirosodás). Van egy sziámi cicánk (10 éves) szobában tartott macska. Van egy 2 éves kislányunk, nála nem vettem még észre semmit, de félek nehogy a későbbiekben baj legyen nála is. Mit javasol, mi a teendő ebben az esetben

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező!


        Lehet, hogy férjének macskaszőr allergiája van, de ezt bizonyítani kell. El kéne menni egy allergológushoz, mert a javasolt kezelést, ha a háziorvos írja fel, akkor sokkal drágább. Mivel más megoldás nincs, mint a macska eltávolítása, ha ez igazolódik a vizsgálattal mert vagy a tünetek, amelyek fokozódnak,  estére köhögése is van ami a légútak mélyebb részének az érintését mutatja, vagy a macska eltávolítása. A gyermeknek idővel jelentkezhet panasza. Most még talán korai.


        Tisztelettel:

        Dr. Brugós László pulmonológus-allergológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-20 08:43:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés