• Jód alapú kontraszt anyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ctn rosszul lettem a jódos kontrasztanyag tol a papiromra is rá irták, el szeretnék egy aergia vizsgálatot végeztetni, hogy tényleg így van mert mesenterisa superior szindromám van és azt nem műtik meg addig amíg nem tudom be bizonyítani, hogy nem vagyok allergiás a kontraszt anyagra a Szegedi klinikán meg szünt ez a vizsgálat tudna e nekem segíteni hol végeznek ijen vízsgálatot

        Dr. Árki Ildikó válasza a kontrasztanyag allergia témában

        Tisztelt Kérdező! A SZOTE Bőrgyógyászati Klinikán az alábbi oldal információja szerint van gyógyszer allergia vizsgálat. Remélem segítség lesz Önnek. http://www.dermall.hu/index.php/hu/klinikai-reszlegek?id=15 Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. július 16., 09:53; Megválaszolva: 2019. július 28., 23:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.