Allergia várandósság alatt

Kedves Dr Nő! Köszönöm szépen a válaszát. A szterodios orrspray szerintem a cukorbetegseg miatt nem jó de van más fajta is. Igazából a bőröm viszket nagyon meg csalánkiütés van. Remélem várandósság alatt megvaltozik de pl valami homeopátiás szert addig erre kérjek a patikában? Köszönöm szépen.

Dr. Hangonyi Csilla válasza allergia terhesség idején témában

Kedves Kérdező!

A mai korszerű szteroidos orrsprayk használhatók cukorbetegeknek is, de mivel vénykötelesek, meg tudja beszélni kezelő orvosával. A homeopátiás szerek pontos hatásával, és a terhességben történő adhatóságával nem vagyok teljesen tisztában, erről szakembert kérdezzen. A loratadin hatóanyagú antihisztaminokat nyugodtan szedheti, amíg terhes nem lesz, elég akkor abbahagynia, ha megbizonyosodik a várandósságról.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2016. január 31., 19:00 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 19:08
Kérdések és válaszok: Allergia
Hisztaminintolerancia - Utrica
Bőrön megjelenő folt
Gyógyszerallergia
Corylia Neo- szedhetem e várandósan?
Tartós beteg igazolás...
Tisztelt Szakértő! Van egy 6 éves kisfiam, aki multiplex allergiás (tej-tojás, banán) . 9 hónapos kora óta tejmentesen étkezik. Előfordult az...