Tejfehérje allergia

Jó napot Doktornő Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy kb 1 éve voltam egy allergia vizsgálaton mert eros viszketés, csalankiutes és bőrpír jelentkezett. Ennek oka valószínűleg a tömeg növelő készítmények szedése volt. A vizsgálat során kimutatták h tej fehérje allergiás vagyok. 3-4 hét után a panaszok elmúltak mert kiiktattam tejet, azonban később a tünetek elmúltával ismét elkezdtem szedni pl a tejsavo fehérjét és 1 hónappal a szedése után ismét előjött most viszont mar 2 hónapja nem múlik el annak ellenére h nem eszek tejet. A kerdesem h elhúzódhat ilyen sokáig s tünet? Előre is köszönöm! Rajmond

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza tejallergia témában

Kedves Rajmond!

Elképzelhető, hogy valami másra is allergiássá vált, tartson továbbra is teljes tejmentes diétát, (tejtermékeket is beleértve) vezessen ételnaplót, és keresse fel allergológusát!

Üdvözlettel:

Kérdés: 2016. január 03., 10:32; Megválaszolva: 2016. január 03., 22:03
Kérdések és válaszok: Allergia
Hajfesték allergia
Tojásallergia
Koronavírus vakcina beadása...
Allergia és vérvétel
Olthatóságom Covid-19 vakcinával