Ige Total 258

Fiam 27 é. évek óta küszködik allergiás rihtinisszel, allergiás asztmával és depresszióval. Elég sokszor fáj a feje, többször volt arcüreg gyulladása is. Most még hozzá jön, hogy autisztikus zavarban is. / 1, 20 kg-os koraszülött, farfekvéses, oxigén terápiát és teljes vérátömlesztést kapott / SOTE I.Klinika/, kiskorában hiperaktivitással kezelték, hallássérült, pertheses - mütötték. / Kevert fejlődési zavar volt a diagnózis / Jelenleg, Magas Ige Totál értéke 258, ennél többet nem mutatott ki az allergia vizsgálat./ a Tüdőgondozóban/ évente 2-3-4 alkalommal antibiotikum kezelésre szorul és így ez sok betegállománnyal is jár. Ebben kérném az Ön segítségét, tanácsát, hogy milyen irányba, kihez mehetnénk, amennyiben lehet TB. finanszírozással? Esetleg a helyi Neurológiai vagy egyéb területre tartozik a kivizsgálás? Tisztelettel Köszönöm! egy aggódó édesanya

Dr. Árki Ildikó válasza IgE témában

Tisztelt Kérdező!

Keressék fel a háziorvost, aki a megfelelő szakirányba tudja beutalni a fiát. Amennyiben a gyakran fellépő fertőzéses eredetű megbetegedések kivizsgálására gondol, úgy immunológiai vizsgálat jön szóba. Azt nem tudom, milyen allergia vizsgálat történt még az össz IgE szint meghatározáson kívül.úgy fogalmazott, hogy "többet nem mutatott ki az allergia vizsgálat", ebből feltételezem, hogy még volt valamilyen vizsgálata.

Kérdés: 2015. szeptember 23., 22:50 ;Megválaszolva: 2015. szeptember 24., 19:38
Kérdések és válaszok: Allergia
Hisztamin intolerancia
Tisztelt Dr. Keszthelyi Zsuzsanna! Tavasszal tej- és glutén intoleranciám alakult ki antbiotikum után. Pár hét múlva kemoterápiát kellett...
Normális-e a fogyásom
Tisztelt Doktornő! Augusztus végén derült ki, hogy tej-tojás intoleranciám/allergiám van. Dietetikus javaslatára teljesen mellőzöm a tej és...
Fém allergia kimutatása
Tisztelt Doktornő. Azt tapasztalom, hogy ha a szemüvegeim szára megkopik, kiütések jelennek meg az érintkezési felületeken. Úgy, mint fül...
Hisztaminintolerancia - Utrica
Bőrön megjelenő folt