bőr kiütés

Tisztelt Doktor! Fájt a nyakam és bekentem Fastum géllel kétszer is. Aztán egész hétvégén napon voltam vele, hétfő este elkezdett viszketni a fülem mögött és reggelre tiszta kiütés lett a nyakam, vállam ahol bekentem. Viszketet is. Olyan csalánkiütésre hasonlított. Piros is volt. Gyógyszertárban calcium pezsgőtablettát adtak, itthon fenistillel, ftorocort krémmel kentem. Már szépen elmúlt de még mindig viszket és egy picit még piros. Azok a bubok eltűntek. Eltelt hétfőn 1 hét a megjelenés óta. Mikor fog eltűnni és nem viszketni. Valamivel kenjem? Vagy forduljak orvoshoz? Kicsit aggódom, Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza viszkető bőrkiütés témában

Tisztelt Kérdező!

Lehetséges, hogy a Fastum gélre allergiás, de ezt vizsgálat nélkül nem lehet biztosra mondani.Keresse fel háziorvosát, vagy bőrgyógyászt!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. július 15., 09:39; Megválaszolva: 2015. július 21., 11:48
Kérdések és válaszok: Allergia
Hajfesték allergia
Tojásallergia
Koronavírus vakcina beadása...
Allergia és vérvétel
Olthatóságom Covid-19 vakcinával