allergia

Tisztelt doktor! Páromnak több éve tartó széna náthája van.több fajta antihisztamint szedett már, de minden napossá váltak a tüsszögő rohamok, gyógyszer mellett is.Elmentünk allergia vizsgálata, rost fű félékre lett pozitív egyedül.Egy új fajta gyógyszert (Lendin) -t írtak fel neki, pár napig úgy tűnt használ, de újra kezdődött előröl az egész.multi vitamint is szed immun erősítőnek! Nagyon aggódok érte, mert folyton fáradt a sok tüsszögéstől.mit lehetne még tenni ez ügyben? Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Hajnalka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza tüsszögés témában

Tisztelt Kérdező!

A szisztémás kezelés mellett a helyi kezelés is megfontolandó. Első lépésként orröblítést (pl. NeilMed SinuRinse eszközzel) , ha ez néhány hét alatt nem válna be, akkor szteroid tartalmú orrsprayt lehet megpróbálni.

Kérdés: 2015. február 21., 19:12; Megválaszolva: 2015. február 24., 08:30
Kérdések és válaszok: Allergia
Mi lehet a bajom?
Kozmetikus vagyok. 7 éve foglalkozom szempillanhosszabbitassal, napi 10 órában, amihez ciano akrillat ragasztott használok. Miután elkezdtem vele dolgozni...
Éjszakai tüsszögés
Tisztelt Doktor Úr! Éjszaka jelentkező problémámmal keresem Önt. Éjfél utáni ébredéskor erős viszkető érzést érzek az orromban, amit ha...
Alkohol allergia kis mennyiségtől is
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az utóbbi jó pár hónapban rendszeresen tapasztalom, hogy már kisebb mennyiségű sör, illetve bor fogyasztása után...
Ez is hidegallergia, vagy valami...
Tisztelt Dr úr/Dr nő! Én olyan képpen vagyok érékeny a hidegre, hogyha bizonyos fok alá csökken a hőmérséklet, és beszívom az orromon a hideg...
Piros folt a boron, etelallergia?