• A tünetek allergiára utalnak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr/Nő az lenne a kérdésem hogy milyen betegség lehet az: Hogy amikor eljön a nyár környéke akkor a szemem bevörösödik és könnyezik, az orrom eldugul az este folyamán aludni is alig tudok. Hapcizok folyamatosan... Nem múlik el, az orvoshoz még nem mentem...Kérem segítsenek. A claritine, és a zilola nem használ....

        Dr. Árki Ildikó válasza a Allergia témában

        Tisztelt Kérdező! Igen, a leírt tünetek allergiára utalnak. Keresse fel háziorvosát, aki beutalóval tudja ellátni allergológiai vizsgálatra, illetve gyógyszert is tud javasolni Önnek.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2014. június 13., 13:31; Megválaszolva: 2014. június 13., 21:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos