Hajfestés

Dr.Garaczi Edina részére Kedves Doktornő! Két éve dauerozás után fejbőrviszketést kaptam, amire sok kenőcsöt, hajszeszt, sampont, gyógyszert kaptam másfél éven keresztül, de nem használtak. dg: SEBORRHOEA CAPITIS. Nyolc hónapja csak kerium samponnal mosom, egyszer volt színezve a hajam Casting színezővel és fulladozni kezdtem. A doktornő milyen színezőt javasolna, amitől nem lenne bajom? A kedves doktornő tudna-e segíteni rajtam, hogy a bőrproblémám teljesen rendbe jönne? Várom válaszát. Tisztelettel: M Lászlóné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza hajfesték témában

Tisztelt Kérdező!

Ha ilyen heves tünetei voltak, el kellene végezni a fodrászati allergia vizsgálatot. Keressen fel bőrgyógyász szakorvost.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2013. október 01., 23:09; Megválaszolva: 2013. október 03., 09:00
Kérdések és válaszok: Allergia
Hajfesték allergia
Tojásallergia
Koronavírus vakcina beadása...
Allergia és vérvétel
Olthatóságom Covid-19 vakcinával