• immunterápia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Ön az immunterápiát javasolta méhallergiára és azt írta Magyarországon ingyenes. Voltunk ez ügyben allergológián, ahol szintén javasolták, de nem teljesen ingyen egy doboz 10000ft alatt van valamivel, de sajnos hónapok óta nem lehet kapni, ezt is hozzátették. Mikorra várható, hogy kapható lesz? Mindenhol mégsem ingyenes? Köszönöm:Edit

        Dr. Csáki Csilla válasza a immunterápia témában

        Kedves Edit! Rovarméreg immunterápiát kizárólag kórházi szakrendelésen lehet végezni, ez valóban indokolt esetben, megfelelően kivizsgált allergia esetében térítésmentes. Többnyire klinikai centrumokban végzik. Tehát sima szakrendelőben nem végezhető. A gyógyszer beszerzési nehézségeiről nincs információm. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Kérdés: 2012. szeptember 07., 17:28; Megválaszolva: 2012. szeptember 10., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: