Gyógyszer allergia

Üdövzlöm! Egyre több orvos vakarja a fejét az én problémámon és konkrét választ nem tudnak adni! 2 éve műtötték a talpam, üvegszilánk miatt, akkor tűnt fel, hogy percek alatt elmúlik az érzéstelenítő hatása, ami nem normális. Foghúzás után, már második alkalommal láz és bőrelváltozás jelentkezett nálam, mintha hólyagosra égtem volna, 2 adag lidocain kellett a zsibbadáshoz. Azt mondták, allergiás vagyok valószínűleg a lidocainra. A minap, atheroma miatt műtötték a fejem, nem adtak lidocaint, nehogy baj legyen, kaptam mást (P betűvel kezdődik) . Sajnos elfelejtettem hogy mi volt az, mert olyan szinten sokkolt a fájdalom, hogy nem sok mindenre emlékszem! 2 adagot kaptam, mert nem zsibbadtam el tőle egyáltalán, de a második sem hatott, így konkrétan érzéstelenítés nélkül nyitottak fel! A kérdésem az lenne, hogy ki lehet ezt vizsgáltatni valahol, hogy miért nem hatnak az érzéstelenítők? Ez valami betegség lehet vagy mi? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hatástalan érzéstelenítő témában

Kedves Kérdező!

Nem tudom én sem, miért tűnnek hatástalannak Önnél a beadott érzéstelenítők. Gyógyszerallergia nem tűnik valószínűnek, az másmilyen tüneteket okozott volna. Gyógyszerallergia szakrendelésre bejelentkezhet Budapesten a SE Börklinikán.

Üdvözlettel:

Dr. Csáki Csilla

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 16., 12:55; Megválaszolva: 2012. június 22., 20:23
Kérdések és válaszok: Allergia
Allergia vagy más?
November vége december elején volt egy tüdőgyulladásom. Láz nem volt, gyorsteszt és PCR teszt negatív volt. A fő tünet, ami most már 3 hónapja...
Kaphatok-e COVID-19 oltást?
Általános allergiavizsgálat
Görcsöl és megdagad a nyelvem
Szelén-allergia?