• Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktor Úr! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy 2 hete már folyamatosan viszket a bőröm, eddig a lábamon, most már kezd elterjedni mindenhova. Ma vettem észre, hogy sok pattanásszerű piros pötty jött ki rajtam. Étel allergia lehet? Először azt hittem, hogy ebben a hidegben kiszáradt a bőröm, de megjelentek rajtam ezek a pöttyök. Elég fűszeresen étkezem, mostanában sok házikolbászt ettem, sok erőset is fogyasztok. Vagy esetleg lehet öblítő váltástól is? Maga szerint mi lehet a baj? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        A kiütések oka lehet allergia, melynek oka lehet étel, gyógyszer, vegyszer, bármilyen anyag, amivel érintkezett. Javasolt diétáznia, átgondolni, hogy mi jön szóba potenciális allergénként, antihisztamint is szedjen. Ha nem javul, keressen fel allergológiai szakrendelést.


        Kérdés: 2012. február 13., 20:43; Megválaszolva: 2012. február 15., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.