• Facebook klubunk

   A Facebook a világ legdinamikusabban növekvő közösségi oldala. Már magyarul is elérhető, ezért egyre többen osztják meg itt gondolataikat, mindennapjaikat és a hasznos információkat ismerőseikkel.

   A WEBBeteg immár elérhető a Fecebook-on is. A WEBBeteg oldalán aktuális cikkeket, érdekességeket olvashat vagy oszthat meg másokkal, leírhatja véleményét is, továbbá nyereményjátékokról, a portál életével kapcsolatos tudnivalókról is értesülhet itt.

   Kövessen minket Facebookon!

    

   IWIW klubunk

   IwiwMagyarország piacvezető közösségi portálja, ahol természetesen a WEBBeteg aktuális információi is jelen vannak az Egészségkommandó nevet viselő rajongói klubunkban.

   Kövessen minket IWIW-en is! tovább az iwiwre

    

   A WEBBeteg Twitter csatornája

   TwitterA Twitter egy népszeru mikroblog szolgáltatás, amely segítségével 140 karakterben oszthatunk meg információkat, gyorsan és egyszerűen. A Twitteren folyamatosan rövid üzenetekben küldjük el a legértékesebb egészségügyi cikkeket. A szolgáltatás segítségével kapcsolatba léphet a WEBBeteg szerkesztőségével is.

   Kövessen minket Twitteren is!

    

   Webbeteg a Google Zümmben

   Google BuzzLeginkább a közösségi oldalak üzenofalaihoz hasonlít a Google szolgáltatása, a Buzz, magyarul Zümm, amivel bármilyen tartalmat megoszthatnak egymással a Gmailes felhasználók.

   Így a Gmaillel rendelkező látogatóink levelezőrendszerükben is figyelemmel kísérhetik a WEBBeteg híreit. A szolgáltatás igénybevételéhez nincs más tennivaló, csak írjon egy levelet [email protected] címre!

    

   Szabja egyénire iGoogle oldalát!

   igoogle A Google szolgáltatásai közé tartozik az iGoogle, amely hozzáférést biztosít a felhasználónak a Google által biztosított és ezon felüli összes számunkra fontos és egyedileg összeállítható weblapokhoz, egy nyitóoldalon belül.

   Ehhez az egyedi oldalhoz nem kell más, mint hogy rendelkezzen Google fiókkal, s a belépést követoen a www.igoogle.com oldalon már alakíthatja is kezdolapját az Ön ízlésének megfeleloen!

   Ahhoz, hogy a WEBBeteg különbözo moduljait elérje, és használni tudja, elég, ha csak rákattint a gomb valamelyikére, és egy megerosítés követoen már élvezheti is az új modulja nyújtotta szolgáltatásokat! 

    

   Használja saját iGoogle oldalán a WEBBeteg modulokat!

   Modulnév

   Leírás

   iGoogle

   RSS hírek A WEBBeteg fobb rovatainak híreit olvashatja.

   Add to iGoogle

   Orvosmeteorológia Legyen naprakész lakóhelye idojárási adataival.

   Add to Google

   Orvos válaszol Tegye fel kérdéseit bármikor személyes kezdolapjáról.

   Add to Google

   Orvos kereső Keressen lakóhelyéhez közeli orvosokat.

   Add to Google

   Patikakereso Keressen lakóhelyéhez közeli gyógyszertárakat, patikákat.

   Add to Google