Tonhalas paradicsomsaláta
Hozzávalók:
- 50 dkg paradicsom
- 1 karcsú póréhagyma
- 2 doboz olajos tonhal (240g)
- 1 citrom leve
- 12-15 szem fekete olívabogyó
- 1 kiskanál enyhén csípős mustár
- só
- bors
- porcukor
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 szál bazsalikom
Elkészítés:
A paradicsomot cikkekre vágjuk, a póréhagymát felkarikázzuk. A tonhalnak lecsurgatjuk a levét, ráfacsarjuk a citrom levét, rászórjuk az olajbogyót. A többi hozzávalóból öntetet készítünk és meglocsoljuk vele a salátát.
Hasonló receptek
Diós almasaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség
Joghurtos csirkemell saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Narancsos sonkasaláta
Saláta, Könnyű
Cukormentes, Gluténmentes, Mogyorómentes