Ananászital
Hozzávalók:
- 1 konzerv darabolt ananász
- 2 evőkanál édesítőpor/porcukor
- 3 dl tej
- jég
Elkészítés:
Az ananászt lecsepegtetjük, a levét felfogjuk. A gyümölcsöt mixerben pépesre törjük, belekeverjük a tejet, a levet, majd édesítővel / porcukorral édesítjük. A poharakba jégkockát teszünk, ráöntjük az italt és tálaljuk. A poharak szélét ananászdarabbal díszítjük.
Hasonló receptek
Tárkonylikőr
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Mimóza
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Málnaszorbet
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes