Répatorta
Hozzávalók:
- 12 dkg liszt (Mix-B gluténmentes)
- 12 dkg dió (darált)
- 12 dkg porcukor
- 25 dkg reszelt répa (finomra reszelve)
- 4 tojás
- 2 kiskanál sütőpor
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd belekeverjük a száraz hozzávalókat - a sütőporos lisztet, diót és végül a reszelt répát. Ezután beledolgozzuk a felvert tojásfehérjéket. 200 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.
Hasonló receptek
Alma vörösborban (4 személyre)
Desszert, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Joghurttorta (liszt és tojás nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Rizstorta / Rizskoch
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Vesebetegség, Hízókúra, Gyomorfekély, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes