Répatorta

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 12 dkg liszt (Mix-B gluténmentes)
  • 12 dkg dió (darált)
  • 12 dkg porcukor
  • 25 dkg reszelt répa (finomra reszelve)
  • 4 tojás
  • 2 kiskanál sütőpor

Elkészítés:

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd belekeverjük a száraz hozzávalókat - a sütőporos lisztet, diót és végül a reszelt répát. Ezután beledolgozzuk a felvert tojásfehérjéket. 200 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.

Hasonló receptek

Alma vörösborban (4 személyre)

Desszert, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Joghurttorta (liszt és tojás nélkül)

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Rizstorta / Rizskoch

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Vesebetegség, Hízókúra, Gyomorfekély, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: