Dupla rántott sajt

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • sajt
  • gépsonka
  • őrölt fehérbors
  • tej
  • zsiradék#A panírozáshoz:tej
  • tojás
  • zsemlemorzsa

Elkészítés:

A sajtot félujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk és kevés borssal meghintjük. Két sajtszelet közé egy-egy szelet sonkát teszünk, megmártjuk a tejben a morzsában, majd a felvert tojásban, végezetül ismét a zsemlemorzsában. Forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Párolt rizzsel vagy sült burgonyával, tartármártással tálaljuk. (Én mondjuk jobban szeretem házikrokettel.) Jó étvágyat!

Hasonló receptek

Kalapos karfiol

Egytálétel, Könnyű

Cukormentes, Köszvény, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Magyaros makaroni

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Cukkiniropogós

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: