Forró csoki 1.
Hozzávalók:
- 6 dl tej
- 10 dkg gluténmentes (ét) csokoládé
- tejszínhab
- (fahéj)
- csoki reszelék
Elkészítés:
Egy kis tábla csokit darabokra tördelünk. A kockákat egy lábosba dobáljuk, majd kis lángon felolvasztjuk. Kb. tíz perces állandó kavargatás után felöntjük forró tejjel és egy villával habosra keverjük. Megtöltjük a csészéket, s egy adag tejszínhabot teszünk a tetejükre, esetleg megszórjuk fahéjjal és csoki reszelékkel.
Hasonló receptek
Téli puncs
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Banánturmix
Ital, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Bogyós frappé
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes