Forró csoki 1.
Hozzávalók:
- 6 dl tej
- 10 dkg gluténmentes (ét) csokoládé
- tejszínhab
- (fahéj)
- csoki reszelék
Elkészítés:
Egy kis tábla csokit darabokra tördelünk. A kockákat egy lábosba dobáljuk, majd kis lángon felolvasztjuk. Kb. tíz perces állandó kavargatás után felöntjük forró tejjel és egy villával habosra keverjük. Megtöltjük a csészéket, s egy adag tejszínhabot teszünk a tetejükre, esetleg megszórjuk fahéjjal és csoki reszelékkel.
Hasonló receptek
Feketeribizli-likőr (Liqueur de cassis)
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Mézes-rumos kávé
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csokis kávé
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes