Forró csoki 1.
Hozzávalók:
- 6 dl tej
- 10 dkg gluténmentes (ét) csokoládé
- tejszínhab
- (fahéj)
- csoki reszelék
Elkészítés:
Egy kis tábla csokit darabokra tördelünk. A kockákat egy lábosba dobáljuk, majd kis lángon felolvasztjuk. Kb. tíz perces állandó kavargatás után felöntjük forró tejjel és egy villával habosra keverjük. Megtöltjük a csészéket, s egy adag tejszínhabot teszünk a tetejükre, esetleg megszórjuk fahéjjal és csoki reszelékkel.
Hasonló receptek
Mimóza
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Epres jeges tea
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ba-Ba juice
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes