Forró csoki 1.

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 6 dl tej
  • 10 dkg gluténmentes (ét) csokoládé
  • tejszínhab
  • (fahéj)
  • csoki reszelék

Elkészítés:

Egy kis tábla csokit darabokra tördelünk. A kockákat egy lábosba dobáljuk, majd kis lángon felolvasztjuk. Kb. tíz perces állandó kavargatás után felöntjük forró tejjel és egy villával habosra keverjük. Megtöltjük a csészéket, s egy adag tejszínhabot teszünk a tetejükre, esetleg megszórjuk fahéjjal és csoki reszelékkel.

Hasonló receptek

Téli puncs

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Banánturmix

Ital, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Bogyós frappé

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: