Homokos krumpli
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 80 g zsemlemorzsa
- pár csík bacon szalonna
- só
- olíva olaj
Elkészítés:
A krumplit héjjában félkeményre főzzük, meghámozzuk, majd hasábokra szeleteljük. Egy nagy tepsiben pár csepp olivaolajat egyenletesen eloszlatunk és a zsemlemorzsában megforgatott burgonyát beletesszük. Letakarjuk néhány szelet baconszalonnával, majd 1-1, 5 óra alatt 200 °C-on pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Sült zöldségek görögösen
Köret, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fűszeres zöldségragu
Köret, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sörtésztában sült padlizsán, cukkini, patisszon
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes