Receptkereső

Mandulahabos őszibarack

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 8 fél őszibarack (konzerv)
  • 4 tojásfehérje
  • 4 dkg darált mandula
  • 1 evőkanál édesítőpor
  • 1 dkg vaj

Elkészítés:

Az őszibarackot lecsepegtetjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Nagyon keményre felverjük a tojásfehérjét, belekeverjük a darált mandulát és az édesítőszert. A gyümölcsöket kivajazott tűzálló tálba fektetjük, rásimítjuk a mandulahabot és forró sütőben szép rózsaszínűre sütjük.

Új keresés

Válasszon diétát: