Mandulahabos őszibarack

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 8 fél őszibarack (konzerv)
  • 4 tojásfehérje
  • 4 dkg darált mandula
  • 1 evőkanál édesítőpor
  • 1 dkg vaj

Elkészítés:

Az őszibarackot lecsepegtetjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Nagyon keményre felverjük a tojásfehérjét, belekeverjük a darált mandulát és az édesítőszert. A gyümölcsöket kivajazott tűzálló tálba fektetjük, rásimítjuk a mandulahabot és forró sütőben szép rózsaszínűre sütjük.

Hasonló receptek

Csokis kalács

Desszert, Könnyű

Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Kapucinus rizskuglóf

Desszert, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes

Mandulás torta

Desszert, Könnyű

Candida, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: