Almás palacsinta
Hozzávalók:
- hozzávalók egy személyre: 60 g kenyérpor
- 1 tojás
- 20 ml tej
- 50 g alma
- 30 g lekvár
- szódavíz
- cukor
- citromhéj
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A kenyérport a tojással, tejjel, szódavízzel, cukorral, reszelt citromhéjjal, csomómentesre elkeverjük. A lereszelt almát a masszához keverjük és a tésztából kiolajozott tepsiben palacsintákat sütünk. Lekvárral megtöltve tálaljuk.
Hasonló receptek
Túróval töltött zsemle
Desszert, Könnyű
Crohn, Mogyorómentes
Karamella torta
Desszert, Könnyű
Laktózmentes, Mogyorómentes
Sárgarépás burgonyagombóc
Desszert, Közepes
Fogyókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes