Érdekes spenót gránátalma magokkal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • ? kg spenót
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • fél citrom leve
  • bors
  • durvára vágott dió
  • fél gránátalma
  • zöldhagyma
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A friss megtisztított spenótot egy fazékban zsiradék és víz hozzáadása nélkül megfonnyasztunk. Szűrőbe lecsepegtetjük. Összekeverjük az olívaolajjal, fél citrom levével, sóval, borssal és egy gerezd összepréselt fokhagymával. Egy tálba téve megszórjuk egy marék durvára vágott dióval, gránátalmamagokkal, vékony karikákra vágott zöldhagymával és friss petrezselyemzölddel.

Hasonló receptek

Hajdinarizottó

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Keringési problémák, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mindent bele, úgy kell azt!

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkés paella

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: