Érdekes spenót gránátalma magokkal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • ? kg spenót
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • fél citrom leve
  • bors
  • durvára vágott dió
  • fél gránátalma
  • zöldhagyma
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A friss megtisztított spenótot egy fazékban zsiradék és víz hozzáadása nélkül megfonnyasztunk. Szűrőbe lecsepegtetjük. Összekeverjük az olívaolajjal, fél citrom levével, sóval, borssal és egy gerezd összepréselt fokhagymával. Egy tálba téve megszórjuk egy marék durvára vágott dióval, gránátalmamagokkal, vékony karikákra vágott zöldhagymával és friss petrezselyemzölddel.

Hasonló receptek

Sonkás-zöldséges rizs

Egytálétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Tökfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Olaszos rakott burgonya

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Crohn, Epebetegség, Májproblémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: