Érdekes spenót gránátalma magokkal
Hozzávalók:
- ? kg spenót
- 4 evőkanál olívaolaj
- fél citrom leve
- só
- bors
- durvára vágott dió
- fél gránátalma
- zöldhagyma
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A friss megtisztított spenótot egy fazékban zsiradék és víz hozzáadása nélkül megfonnyasztunk. Szűrőbe lecsepegtetjük. Összekeverjük az olívaolajjal, fél citrom levével, sóval, borssal és egy gerezd összepréselt fokhagymával. Egy tálba téve megszórjuk egy marék durvára vágott dióval, gránátalmamagokkal, vékony karikákra vágott zöldhagymával és friss petrezselyemzölddel.
Hasonló receptek
Sonkás-zöldséges rizs
Egytálétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Tökfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Olaszos rakott burgonya
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Crohn, Epebetegség, Májproblémák, Mogyorómentes, Cukormentes