Pirított máj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg máj
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 3 paradicsom
  • 1 kávéskanál Piros arany
  • zsír
  • pirospaprika

Elkészítés:

A hagymát összevágjuk, a zsíron fedő alatt megpároljuk. A paradicsom bőrét lehúzzuk, feldaraboljuk. A párolt hagymára rászórjuk a pirospaprikát, a paradicsomot és a Piros Aranyat és tovább pároljuk, zsírjára sütjük és beletesszük a vékony csíkokra vágott májat és készre sütjük. Sózni nem szabad csak a tányérban, mert különben rágós lesz a máj.

Hasonló receptek

Velencei rántott máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Norbi Brokkolis sajtos hús

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Aszalt szilvával töltött csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: