Receptkereső

Pirított máj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg máj
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 3 paradicsom
  • 1 kávéskanál Piros arany
  • zsír
  • pirospaprika

Elkészítés:

A hagymát összevágjuk, a zsíron fedő alatt megpároljuk. A paradicsom bőrét lehúzzuk, feldaraboljuk. A párolt hagymára rászórjuk a pirospaprikát, a paradicsomot és a Piros Aranyat és tovább pároljuk, zsírjára sütjük és beletesszük a vékony csíkokra vágott májat és készre sütjük. Sózni nem szabad csak a tányérban, mert különben rágós lesz a máj.

Új keresés

Válasszon diétát: