Pirított máj
Hozzávalók:
- 30 dkg máj
- 1 nagy vöröshagyma
- 3 paradicsom
- 1 kávéskanál Piros arany
- zsír
- pirospaprika
Elkészítés:
A hagymát összevágjuk, a zsíron fedő alatt megpároljuk. A paradicsom bőrét lehúzzuk, feldaraboljuk. A párolt hagymára rászórjuk a pirospaprikát, a paradicsomot és a Piros Aranyat és tovább pároljuk, zsírjára sütjük és beletesszük a vékony csíkokra vágott májat és készre sütjük. Sózni nem szabad csak a tányérban, mert különben rágós lesz a máj.
Hasonló receptek
Velencei rántott máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Norbi Brokkolis sajtos hús
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Aszalt szilvával töltött csirkemell
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Cukormentes