Receptkereső

Firenzei hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg mirelit spenót
  • 4 szelet tonhalfilé
  • 10 dkg mascarpone
  • 2 paradicsom
  • 8 dkg füstölt sajt
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors

Elkészítés:

A halszeleteket sóval, borssal megszórjuk és félretesszük. A fagyasztott spenótleveleket felengedjük és egy kivajazott tűzálló tálba rakjuk. Fokhagymakarikákat szórunk közé. A tetejére tesszük a sózott, borsozott halfiléket és mindegyikre mascarponét kenünk. 2-3 paradicsomkarikával betakarjuk, majd az egészet megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk és a tetején a sajtot ropogósra sütjük. Melegen tálaljuk.

Új keresés

Válasszon diétát: