Firenzei hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg mirelit spenót
  • 4 szelet tonhalfilé
  • 10 dkg mascarpone
  • 2 paradicsom
  • 8 dkg füstölt sajt
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors

Elkészítés:

A halszeleteket sóval, borssal megszórjuk és félretesszük. A fagyasztott spenótleveleket felengedjük és egy kivajazott tűzálló tálba rakjuk. Fokhagymakarikákat szórunk közé. A tetejére tesszük a sózott, borsozott halfiléket és mindegyikre mascarponét kenünk. 2-3 paradicsomkarikával betakarjuk, majd az egészet megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk és a tetején a sajtot ropogósra sütjük. Melegen tálaljuk.

Hasonló receptek

Sóágyon sült csirke

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény

Lecsós csirkemáj2

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Resztelt máj csirkemellel

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: