Receptkereső

Firenzei hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg mirelit spenót
  • 4 szelet tonhalfilé
  • 10 dkg mascarpone
  • 2 paradicsom
  • 8 dkg füstölt sajt
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors

Elkészítés:

A halszeleteket sóval, borssal megszórjuk és félretesszük. A fagyasztott spenótleveleket felengedjük és egy kivajazott tűzálló tálba rakjuk. Fokhagymakarikákat szórunk közé. A tetejére tesszük a sózott, borsozott halfiléket és mindegyikre mascarponét kenünk. 2-3 paradicsomkarikával betakarjuk, majd az egészet megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk és a tetején a sajtot ropogósra sütjük. Melegen tálaljuk.

Hasonló receptek

Csirkemáj naranccsal

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Grillezett csirkecombok padlizsánágyon

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos májas csirkemell

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: