Hajdinarizottó

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Keringési problémák, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg hajdina
  • 1 fej hagyma
  • 1 szál sárgarépa
  • 20 dkg mirelit zöldborsó
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 5 dl zöldség erőleves
  • 2 dkg vaj
  • kakukkfű

Elkészítés:

Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát és csiperkegombát, majd a hajdinát és megpirítjuk. Felöntjük a zöldségerőlevessel, beletesszük a mirelit zöldborsót. Sóval és friss kakukkfűvel ízesítjük. Fedő alatt megpároljuk.

Hasonló receptek

Chilis bab

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Serpenyős csirkemáj

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sonkával töltött gomba

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: