Hajdinarizottó

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Keringési problémák, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg hajdina
  • 1 fej hagyma
  • 1 szál sárgarépa
  • 20 dkg mirelit zöldborsó
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 5 dl zöldség erőleves
  • 2 dkg vaj
  • kakukkfű

Elkészítés:

Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát és csiperkegombát, majd a hajdinát és megpirítjuk. Felöntjük a zöldségerőlevessel, beletesszük a mirelit zöldborsót. Sóval és friss kakukkfűvel ízesítjük. Fedő alatt megpároljuk.

Hasonló receptek

Babos sertésragu

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Túrós csusza

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Krumplifőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: