Receptkereső

Ananászos májragu

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 15 dkg sertésmáj
  • 4 karika ananász
  • 1 narancs
  • 1 kávéskanál reszelt gyömbér
  • csipet morzsolt majoránna
  • 3 dkg vaj.

Elkészítés:

A narancsot és az ananászt hámozd meg, kockázd fel. A májat ujjnyi vastagságúra csíkozd fel, előhevített vajon pirítsd meg. Add hozzá a darabolt narancsot és ananászt. Hintsd meg kevés morzsolt majoránnával, reszelt gyömbérrel. Kevés narancs- vagy ananászlevet aláöntve rövid ideig forrald.

Hasonló receptek

Májpuffancs

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Padlizsános - tárkonyos csirkemell ragu

Húsétel, Könnyű

Keringési problémák, Májproblémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Brokkolis halfilé

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák, Köszvény

Új keresés

Válasszon diétát: