Ananászos májragu

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 15 dkg sertésmáj
  • 4 karika ananász
  • 1 narancs
  • 1 kávéskanál reszelt gyömbér
  • csipet morzsolt majoránna
  • 3 dkg vaj.

Elkészítés:

A narancsot és az ananászt hámozd meg, kockázd fel. A májat ujjnyi vastagságúra csíkozd fel, előhevített vajon pirítsd meg. Add hozzá a darabolt narancsot és ananászt. Hintsd meg kevés morzsolt majoránnával, reszelt gyömbérrel. Kevés narancs- vagy ananászlevet aláöntve rövid ideig forrald.

Hasonló receptek

Almás csirkemáj sajtos burgonyával

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Boros csirkecomb

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Finom fűszeres máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: