Baconnal sült hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • halszeletek
  • (lehet fagyasztott halból
  • de lazaccal is finom)
  • bacon
  • citromlé
  • vajdarab
  • bors

Elkészítés:

A halszeleteket meglocsolom citrommal és hagyom kicsit állni. Közben a tepsi alját kibélelem szalonna szeletekkel. A halszeletekről lecsepegtetem citromlevet, sózom, borsozom (óvatosan a sóval, mert a bacon is sós) és a szalonnára fektetem őket. Kevés vajat a tetejére morzsolok, a tetejére visszahajtom a szalonnát, ha túl hosszú és a hal tetejét is beborítom baconnal. Addig sütöm, míg a szalonna szépen rápirul a tetejére.

Hasonló receptek

Csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos joghurtos pulykaszeletek

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes

Grillezett csirkecombok padlizsánágyon

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: