Baconnal sült hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • halszeletek
  • (lehet fagyasztott halból
  • de lazaccal is finom)
  • bacon
  • citromlé
  • vajdarab
  • bors

Elkészítés:

A halszeleteket meglocsolom citrommal és hagyom kicsit állni. Közben a tepsi alját kibélelem szalonna szeletekkel. A halszeletekről lecsepegtetem citromlevet, sózom, borsozom (óvatosan a sóval, mert a bacon is sós) és a szalonnára fektetem őket. Kevés vajat a tetejére morzsolok, a tetejére visszahajtom a szalonnát, ha túl hosszú és a hal tetejét is beborítom baconnal. Addig sütöm, míg a szalonna szépen rápirul a tetejére.

Hasonló receptek

Lecsós csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Párolt zöldség csirkemellel

Húsétel, Könnyű

Keringési problémák, Májproblémák, Epebetegség, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldbabos fasírt

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: