Baconnal sült hal
Hozzávalók:
- halszeletek
- (lehet fagyasztott halból
- de lazaccal is finom)
- bacon
- citromlé
- vajdarab
- só
- bors
Elkészítés:
A halszeleteket meglocsolom citrommal és hagyom kicsit állni. Közben a tepsi alját kibélelem szalonna szeletekkel. A halszeletekről lecsepegtetem citromlevet, sózom, borsozom (óvatosan a sóval, mert a bacon is sós) és a szalonnára fektetem őket. Kevés vajat a tetejére morzsolok, a tetejére visszahajtom a szalonnát, ha túl hosszú és a hal tetejét is beborítom baconnal. Addig sütöm, míg a szalonna szépen rápirul a tetejére.
Hasonló receptek
Lecsós csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Párolt zöldség csirkemellel
Húsétel, Könnyű
Keringési problémák, Májproblémák, Epebetegség, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldbabos fasírt
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes