Baconnal sült hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • halszeletek
  • (lehet fagyasztott halból
  • de lazaccal is finom)
  • bacon
  • citromlé
  • vajdarab
  • bors

Elkészítés:

A halszeleteket meglocsolom citrommal és hagyom kicsit állni. Közben a tepsi alját kibélelem szalonna szeletekkel. A halszeletekről lecsepegtetem citromlevet, sózom, borsozom (óvatosan a sóval, mert a bacon is sós) és a szalonnára fektetem őket. Kevés vajat a tetejére morzsolok, a tetejére visszahajtom a szalonnát, ha túl hosszú és a hal tetejét is beborítom baconnal. Addig sütöm, míg a szalonna szépen rápirul a tetejére.

Hasonló receptek

Csirkeméjjal töltött gomba

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Barackos-gombás-currys-gyömbéres csirke

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Töltelékes hús

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: