Receptkereső

Gombás csirkemell

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 20 dkg gomba
  • 4 dkg margarin
  • 2 dl sovány tejföl
  • bors
  • paprika
  • kakukkfű
  • bazsalikom

Elkészítés:

A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal, addig pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről levéve a tejföllel és a többi fűszerrel simára keverjük és a húsra öntjük. Sütőben, kb. 30 percig sütjük.

Hasonló receptek

Lecsó

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Allergia, Hízókúra

Pekingi pulykaérmék vadrizzsel

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sült tarjarolád

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: