Receptkereső

Gombás csirkemell

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 20 dkg gomba
  • 4 dkg margarin
  • 2 dl sovány tejföl
  • bors
  • paprika
  • kakukkfű
  • bazsalikom

Elkészítés:

A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal, addig pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről levéve a tejföllel és a többi fűszerrel simára keverjük és a húsra öntjük. Sütőben, kb. 30 percig sütjük.

Új keresés

Válasszon diétát: