Itáliai Spenót Pie
Hozzávalók:
- 500 g light túró
- 300g spenót (kiolvasztott
- jól lecsepegtetett
- kinyomkodott)
- 1 csésze reszelt sajt (mozzarella)
- 4 tojás
- fél piros paprika kis kockákra vágva
- 4 evőkanál parmezán sajt
- 1 teáskanál oregánó
- só
- bors
Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Összekeverünk minden hozzávalót! Majd egy kikent tortaformába öntjük és betoljuk a sütőbe, és minimum 40 percig sütjük.
Hasonló receptek
Bugaci sápatag
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Egyszerű őszi tökfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sonkás pórétorta
Egytálétel, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes