Itáliai Spenót Pie
Hozzávalók:
- 500 g light túró
- 300g spenót (kiolvasztott
- jól lecsepegtetett
- kinyomkodott)
- 1 csésze reszelt sajt (mozzarella)
- 4 tojás
- fél piros paprika kis kockákra vágva
- 4 evőkanál parmezán sajt
- 1 teáskanál oregánó
- só
- bors
Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Összekeverünk minden hozzávalót! Majd egy kikent tortaformába öntjük és betoljuk a sütőbe, és minimum 40 percig sütjük.
Hasonló receptek
Ínyenc sajtos egytál
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Máj és alma
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos húsfalatok
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes