Itáliai Spenót Pie

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 500 g light túró
  • 300g spenót (kiolvasztott
  • jól lecsepegtetett
  • kinyomkodott)
  • 1 csésze reszelt sajt (mozzarella)
  • 4 tojás
  • fél piros paprika kis kockákra vágva
  • 4 evőkanál parmezán sajt
  • 1 teáskanál oregánó
  • bors

Elkészítés:

Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Összekeverünk minden hozzávalót! Majd egy kikent tortaformába öntjük és betoljuk a sütőbe, és minimum 40 percig sütjük.

Hasonló receptek

Bugaci sápatag

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Egyszerű őszi tökfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sonkás pórétorta

Egytálétel, Közepes

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: