Itáliai Spenót Pie

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 500 g light túró
  • 300g spenót (kiolvasztott
  • jól lecsepegtetett
  • kinyomkodott)
  • 1 csésze reszelt sajt (mozzarella)
  • 4 tojás
  • fél piros paprika kis kockákra vágva
  • 4 evőkanál parmezán sajt
  • 1 teáskanál oregánó
  • bors

Elkészítés:

Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Összekeverünk minden hozzávalót! Majd egy kikent tortaformába öntjük és betoljuk a sütőbe, és minimum 40 percig sütjük.

Hasonló receptek

Ínyenc sajtos egytál

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Máj és alma

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos húsfalatok

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: