Receptkereső

Pirított fehér káposztával töltött csirkecomb

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • fél fej fejes káposzta
  • 4 csirkecomb
  • 2 evőkanál cukor
  • petrezselyem
  • olaj

Elkészítés:

Reszeljük meg vagy vágjuk apróra a káposztát. Kevés olajban karamellizáljuk a cukrot, majd szórjuk rá a káposztát, sózzuk meg és pároljuk puhára. A csirkecombokon a mutatóujjunkkal kicsit nyújtsuk-lazítsuk meg a bőrt és töltsük a bőr alá a káposztát. Sózzuk meg a húst is és előmelegített sütőben süssük ropogósra. Pirított burgonyával vagy párolt rizzsel kínáljuk.

Új keresés

Válasszon diétát: