Receptkereső

Pirított fehér káposztával töltött csirkecomb

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • fél fej fejes káposzta
  • 4 csirkecomb
  • 2 evőkanál cukor
  • petrezselyem
  • olaj

Elkészítés:

Reszeljük meg vagy vágjuk apróra a káposztát. Kevés olajban karamellizáljuk a cukrot, majd szórjuk rá a káposztát, sózzuk meg és pároljuk puhára. A csirkecombokon a mutatóujjunkkal kicsit nyújtsuk-lazítsuk meg a bőrt és töltsük a bőr alá a káposztát. Sózzuk meg a húst is és előmelegített sütőben süssük ropogósra. Pirított burgonyával vagy párolt rizzsel kínáljuk.

Hasonló receptek

Krumplipüré rakottasan

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Fetás krumplisült

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos krumpli

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: