Pirított fehér káposztával töltött csirkecomb
Hozzávalók:
- fél fej fejes káposzta
- 4 csirkecomb
- 2 evőkanál cukor
- petrezselyem
- só
- olaj
Elkészítés:
Reszeljük meg vagy vágjuk apróra a káposztát. Kevés olajban karamellizáljuk a cukrot, majd szórjuk rá a káposztát, sózzuk meg és pároljuk puhára. A csirkecombokon a mutatóujjunkkal kicsit nyújtsuk-lazítsuk meg a bőrt és töltsük a bőr alá a káposztát. Sózzuk meg a húst is és előmelegített sütőben süssük ropogósra. Pirított burgonyával vagy párolt rizzsel kínáljuk.
Hasonló receptek
Béarni torta
Egytálétel, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Gombás-spenótos csirkeszeletek
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Francia rakottburgonya
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes