Forró almalé

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 3 dl szűrt almalé
  • fél rúd vanília
  • 1 darabka fahéj
  • 1 kiskanál citromlé

Elkészítés:

Az almalevet a fűszerekkel felforraljuk, tűzálló pohárba töltjük, beleöntjük a citrom levét és a poharat citromkarikával díszítjük.

Hasonló receptek

Citromos-narancsos tea

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Mokka turmix

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Forró csoki 1.

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: