Forró almalé

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 3 dl szűrt almalé
  • fél rúd vanília
  • 1 darabka fahéj
  • 1 kiskanál citromlé

Elkészítés:

Az almalevet a fűszerekkel felforraljuk, tűzálló pohárba töltjük, beleöntjük a citrom levét és a poharat citromkarikával díszítjük.

Hasonló receptek

Flambírozott puncs

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Forró csoki 1.

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Tea indiai módra

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: