Receptkereső

Töltött ?szibarack

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 db ?szibarack (kompót is lehet)
  • 4 dkg darált dió
  • 1 csomag vaniliapuding por
  • 6 dl tej
  • 8 dkg cukor
  • 1 csomag vaniliás cukor

Elkészítés:

Az ?szibarackok héját lehúzzuk, ha szükséges leforrázzuk, azaz pár pillanatig forró vízbe mártjuk - így a héja könnyebben eltávolítható - kettévágjuk, magját kivesszük és a helyét a darált dióval összekevert barackízzel megtöltjük. A töltelékkel lefelé egy mély üvegtálkába helyezzük, és leöntjük forró vaníliapudinggal. Ha kih?lt, h?t?szekrénybe tesszük és hidegen tálaljuk. Tetejét darált dióval, s?t tejszínhabbal is díszíthetjük.

Új keresés

Válasszon diétát: