Töltött ?szibarack

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 db ?szibarack (kompót is lehet)
  • 4 dkg darált dió
  • 1 csomag vaniliapuding por
  • 6 dl tej
  • 8 dkg cukor
  • 1 csomag vaniliás cukor

Elkészítés:

Az ?szibarackok héját lehúzzuk, ha szükséges leforrázzuk, azaz pár pillanatig forró vízbe mártjuk - így a héja könnyebben eltávolítható - kettévágjuk, magját kivesszük és a helyét a darált dióval összekevert barackízzel megtöltjük. A töltelékkel lefelé egy mély üvegtálkába helyezzük, és leöntjük forró vaníliapudinggal. Ha kih?lt, h?t?szekrénybe tesszük és hidegen tálaljuk. Tetejét darált dióval, s?t tejszínhabbal is díszíthetjük.

Hasonló receptek

Pozsonyi kocka

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes

Kókuszgolyó

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Töltött alma (2 főre)

Desszert, Közepes

Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Új keresés

Válasszon diétát: