Fűszeres tonhalszeletek
Hozzávalók:
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 teáskanál szárított kakukkfű
- 1/2 teáskanál őrölt feketebors
- 1/2 teáskanál fokhagymapor
- 1/2 teáskanál chilipor
- 1/4 teáskanál cayenne bors
- 4 15 dkg -os tonhalszelet
- étolaj
Elkészítés:
1. Egy kis tálban összekeverjük az első 6 hozzávalót. 2. A tonhalszeletek egyik felét bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. 3. Egy nagy teflonserpenyőben középerős lángon felforrósítjuk az olajat. A tonhalszeleteket fűszeres felükkel lefelé a serpenyőbe tesszük és oldalanként 4-5 percig sütjük.
Hasonló receptek
Málnakrém leves
Előétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Tojásos füstölt lazac
Előétel, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sonkával vagy gombával töltött burgonya
Előétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes