Halfalatkák

Ételtípus: Halétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 3 nyúzott afrikai harcsafilé
  • hagyma
  • bors
  • apróra vágott petrezselyem
  • 1 leveskocka

Elkészítés:

A filéket ledaráljuk. Hozzádarálunk egy kis hagymát, fűszerekkel ízesítjük és belekeverjük a petrezselyem zöldjét, majd kisebb gombócokat formálunk belőle. A leveskockákból készült levesben kifőzzük és valamilyen mártással tálaljuk.

Hasonló receptek

Ponty gombával

Halétel, Közepes

Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Tengeri hal tepsiben sütve

Halétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Serpenyőben sült lazac recept

Halétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: