Mazsolás paraj
Hozzávalók:
- 60 dkg friss paraj
- 2 evőkanál olívaolaj
- 10 dkg mazsola
- 5 dkg őrölt dió
- só
Elkészítés:
A jól megtisztított parajt tíz percig sós vízben főzzük, majd szűrőkanálban lecsöpögtetjük. A felhevített olívaolajjal, a mazsolával és a dióval összekeverjük és öt percig pároljuk. Forrón tálaljuk.
Hasonló receptek
Csőben sült angolzeller
Vegetáriánus, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Márványsajttal sült édesburgonya
Vegetáriánus, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Paneer Korma
Vegetáriánus , Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes