Vérbővítő saláta
Hozzávalók:
- 2 darab endívia
- 4 marok friss spenót
- 1 kicsi sárgadinnye
- 2 körte
- kakukkfű
- menta
- 1 citrom leve
- olívaolaj
- só
Elkészítés:
Mossuk meg az endíviát és a spenótot, leveleiket helyezzük tányérokra. Vágjuk ketté a dinnyét, szedjük ki a magját és kockázzuk fel a húsát. Mossuk meg a körtét, vágjuk ketté, vegyük ki a magházát, majd vágjuk vékony szeletekre. Tegyük a gyümölcsöt a tányérokra, majd a citrom levéből és az olívaolajból készült öntettel locsoljuk meg. Szórjuk rá a fűszereket, legvégül sózzuk.
Hasonló receptek
Csirkesaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes
Tzatziki saláta 3.
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkesaláta juhtúrósan
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Gluténmentes