Pulykahússaláta
Hozzávalók:
- 400 g pulykamell
- 200 g fejes saláta
- 150 g zöldbab(egyéni tűrőképesség figyelembe vételével)
- 200 ml kefir
- só
- fehér bors
- tárkony
- zöldpetrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
A megfőzött pulykahúsról a bőrt lefejtjük, kicsontozzuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A kefirt fehér borssal, apróra vágott tárkonnyal összekeverjük, majd beletesszük a pulykahúst, a 2 cm-es darabokra vágott megfőtt zöldbabot, a levelire szedett megmosott, lecsepegtetett fejessalátát és az apróra vágott zöldpetrezselymet. Lehűtve tálaljuk.
Hasonló receptek
Jércesaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
Juhsajtsaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Hamburgi gombasaláta
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes