Pulykahússaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Csontritkulás, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 400 g pulykamell
  • 200 g fejes saláta
  • 150 g zöldbab(egyéni tűrőképesség figyelembe vételével)
  • 200 ml kefir
  • fehér bors
  • tárkony
  • zöldpetrezselyem ízlés szerint

Elkészítés:

A megfőzött pulykahúsról a bőrt lefejtjük, kicsontozzuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A kefirt fehér borssal, apróra vágott tárkonnyal összekeverjük, majd beletesszük a pulykahúst, a 2 cm-es darabokra vágott megfőtt zöldbabot, a levelire szedett megmosott, lecsepegtetett fejessalátát és az apróra vágott zöldpetrezselymet. Lehűtve tálaljuk.

Hasonló receptek

Jércesaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Juhsajtsaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hamburgi gombasaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: