Hideg egreskrémleves kiwivel

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 500 g egres
  • 200 g=2 kiwi
  • 2 evőkanál főzős
  • vanília ízű pudingpor
  • citromhéj
  • vaniliarúd ízlés szerint
  • dúsításhoz: 100-200 ml vaníliás vagy trópusi nutridrink (100 ml=150 kcal)

Elkészítés:

A megtisztított, megmosott egrest vízzel, citromhéjjal, kevés sóval és a vaníliarúddal addig főzzük, míg a szemek szét nem esnek. A kiwit a főzés utolsó perceiben tesszük az egreshez. A megfőtt gyümölcsöket összeturmixoljuk és átszűrjük. Vaníliás pudingporral sűrítjük, majd készre forraljuk. Ha már langyosra hűlt, belekeverjük a NUTRIDINKET. Citromkarikával díszítjük.

Hasonló receptek

Mandulás spenótleves

Leves, Közepes

Vashiány, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Francia zöldségkrémleves (Sopa de Farid)

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Francia póréhagyma leves

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: