Borsodó

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 dl tejszín
  • 5 tojássárgája
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 5 dkg glukonon vagy fruktóz
  • 1/2 citrom reszelt héja

Elkészítés:

A bor kivételével a hozzávalókat állandóan kevergetve , vízgőzön forrpontig melegítjük, majd a bort is apránként beleöntjük. Kihűlésig időközönként tovább kevergetjük. Hűtőszekrénybe tesszük, tálalás előtt ismét jól összekeverjük. 6 (5 dkg-os) adag lesz belőle.

Hasonló receptek

Szilvás édesség

Desszert, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Kelt pite

Desszert, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes

Diabetikus almás túrótorta

Desszert, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: