Puncs szelet
Hozzávalók:
- 7 db egész tojás
- 3 db tojásfehérje
- 18 dkg fruktóz
- 3 dl 1,5%-os tej
- 3 csomag Dr.Oetker diétás puncs pudingpor
- 1 csomag Dr.Oetker diétás vaníliás pudingpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 0,5 dl rum
- 25 dkg Delma light margarin
Elkészítés:
A 7 tojásfehérjét gőz fölött, 8 dkg fruktózzal kemény habbá verjük, lassan hozzákeverjük a tojások sárgáját és az átszitált puncs pudingport. Zsírpapírral bélelt tepsibe terítjük, és lassan sütjük. Közben elkészítjük a krémet. A maradék fruktózzal elkeverjük a margarint és a rumot. A tejből és a vaníliás pudingporból krémet főzünk. Ha kihűlt, összekeverjük a margarinos krémmel. Rásimítjuk a kihűlt tésztára. Tetejére rátesszük a 3 db tojásfehérjéből, 3 dkg fruktózzal gőz felett keményre vert habot, majd a kakaót is rászitáljuk.
Hasonló receptek
Körtés-burgonyás rakottas
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Gyomorbetegségek, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csokipuding házilag (laktózmentes)
Desszert, Könnyű
Laktózmentes, Hízókúra, Hasnyálmirigy, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Bazsalikomos citromos pite
Desszert, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes