Sopszka saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kígyóuborka
  • 1 fej lilahagyma
  • 4 szem paradicsom
  • 10-15 szem magozott fekete olajbogyó
  • 15 dkg feta sajt
  • olívaolaj
  • citromlé
  • oregánó

Elkészítés:

Az uborkát és a lilahagymát vékonyra szeleteljük. Egy tálba rakjuk, megsózzuk, összekeverjük, állni hagyjuk. Közben a paradicsomot cikkekre vágjuk, az olajbogyót feldaraboljuk, a Feta sajtot kis kockákra vágjuk. Kevés olívaolajhoz sót, oregánót és ízlés szerinti citromlevet keverünk. Mindent összekeverve kevés ideig hűtőbe állítjuk a salátát.

Hasonló receptek

Olaszos saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Sült húsos saláta

Saláta, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tzatziki saláta 3.

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: