Gombás rizs
Hozzávalók:
- 15 dkg rizs
- 10 dkg gomba
- 2 dkg olaj
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
Megmossuk a gombát, felszeleteljük, olajban megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a rizst, felöntjük annyi vízzel, hogy háromujjnyira ellepje a rizst. Megfőzzük. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Hasonló receptek
Fóliában sült hagyma
Köret, Közepes
Epebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldbabfőzelék másképpen
Köret, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Röszti
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes