Gombás rizs
Hozzávalók:
- 15 dkg rizs
- 10 dkg gomba
- 2 dkg olaj
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
Megmossuk a gombát, felszeleteljük, olajban megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a rizst, felöntjük annyi vízzel, hogy háromujjnyira ellepje a rizst. Megfőzzük. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Hasonló receptek
Cheddar sajtos brokkoli
Köret, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csőben sült angolzeller
Köret, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kakukkfüves édesburgonya
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes