Virslisaláta
Hozzávalók:
- 200 g baromfi virsli
- 150 g trappista sajt
- 150 g ecetes uborka
- 1 kávéskanál napraforgóolaj
- 1 kávéskanál mustár
- só
- fehér bors
- citromlé
- vöröshagyma ízlés szerint
Elkészítés:
A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.
Hasonló receptek
Túrós sonkarolád kapros salátában
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Olaszos saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Joghurtos spenótsaláta
Saláta, Könnyű
Vashiány, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes