Receptkereső

Virslisaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 200 g baromfi virsli
  • 150 g trappista sajt
  • 150 g ecetes uborka
  • 1 kávéskanál napraforgóolaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • fehér bors
  • citromlé
  • vöröshagyma ízlés szerint

Elkészítés:

A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.

Új keresés

Válasszon diétát: