Grillezett halszelet kapormártással

Ételtípus: Halétel Nehézség: Közepes

Diéta: Diabetikus, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg afrikai harcsafilé
  • 2 evőkanál olívaolajA mártáshoz: 2 evőkanál mustár
  • 1 tojássárgája
  • 1 tk. Mustárpor
  • 2 evőkanál víz
  • 1,2 dl növényi olaj
  • 2 evőkanál kaporlevél
  • Édesítőszer ízlés szerint

Elkészítés:

A halszeleteket mossuk meg, vékonyan kenjük be olívaolajjal, és előmelegített grillsütőben sütjük rövid ideig, amíg megpirul mindkét oldaluk.A mártás elkészítése során a vízhez adjuk hozzá a mustárport, és keverjük jól el.Ezután adjuk hozzá a mustárt, a tojássárgáját és az édesítőszert.Az olajjal dolgozzuk össze, majd szórjuk bele a kaprot is. Kis ideig hagyjuk állni.Tálaláskor a grillezett halszeletek tetejére kanalazzunk a mártásból. Párolt rizzsel vagy zöldségkörettel tálaljuk.

Hasonló receptek

Afrikai csemege

Halétel, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Halfalatkák

Halétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Édeshagymás lazacszelet

Halétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: